صنعت مخابرات اولین صنعت محسوب می شود که بوسیله اهداف توسعه ی پایدار موسسه ملل (UN SDG) متعهد است. از میان اهداف مذکور، می توان بوسیله مقابله با تغییرهای اقلیمی اشاره کرد که جزو بنیانی ترین و ضروری ترین اهداف عملکردی محسوب می شود. از تغییرات اقلیمی مهم و نگران کننده می قابلیت بوسیله افزایش سرعت آب شدن یخ های منطقه ی گرینلند اشاره کرد که تقریبا امروز چهار مقابل سرعت سال ۲۰۰۳ است. دانشمندان آژیر می دهند سطح دریاها تا سال ۲۱۰۰، به اندازه ی ۲۸ تا ۹۸ سانتی متر تکثیر خواهد یافت که به میزان تولید گازهای گلخانه ای داخل این دوره بستگی دارد.

آمار سازمان GSMA می گوید ۱۰ اپراتور مخابراتی برتر دنیا سالانه ۱۴ میلیارد دلار برای تأمین برق نفقه می کنند. همه ی اپراتورهای مخابرانی نیز تلاش می کنند حفظ انرژی و کاهش انتشار گرما را در دستورکار خود استراحت دهند. توسعه ی فناوری 5G یکی از رویکردهای تأثیرگذار در کاهش مصرف انرژی محسوب می شود. هزینه ی انرژی برای هر بیت داده داخل نسل پنجم شبکه های همراه، یک دهم همین هزینه در شبکه های 4G خواهد بود؛ درنتیجه با گشادگی جهانی نسل جدید، گواه اضافه بازده چشمگیری خواهیم بود. البته ایستگاه های مخابراتی هنوز استفاده انرژی زیادی درون سطح شبکه خواهند داشت؛ چراکه ترافیک مصرفی کاربران ده ها موافق می شود.مقاله های مرتبط:هواوی با حیات تحریم های آمریکا بوسیله پیشتازی داخل حوزه 5G ادامه می دهداز صعب هواوی تا گسست 5G؛ آیا کشورها مروارید های اینترنت را به روی خود خواهند بست؟

اگر درون دوده متاخر شبکه های مخابراتی مایه های اصلی به میزان امروزی بازدهی داشته باشند، استعمال مجموع الکتریسیته دوبرابر خواهد شد. به نشانی مثال، مصرف سالانه ی برق شبکه در چین از ۱۰۰ میلیارد کیلووات ساعت فراتر می رود. از آنجاکه هنوز تأمین برق از منابع گرمایی به عنوان رویکرد اصلی شناخته می شود، این حجم از مصرف نیرو به اندازه ی ترویج ۲۷/۲ میلیارد کیلوگرم کربن به فضا خواهد بود.

هواوی، یکی از بزرگ ترین فعالان صنعت مخابرات در جهان، اعتقاد دارد با سبزترکردن انرژی فناوری 5G، دستاوردهای مثبتی برای همه ی مردم دنیا به دست خواهد آمد. آن ها با باهم اتحاد کردن شرکت چینی China Tower راهکاری جامع برای تأمین نیروی تجهیزات و سایت های مرکزی 5G توسعه داده اند. فناوری جدید روی افزایش بازدهی انرژی در کل ایستگاه مخابراتی متمرکز می شود و مشکلات اشتراکی زیرساخت های 5G را مرام قرار داده است.

فناوری هواوی درون ساخت جایگاه های 5G مهیا بوسیله نبوغ های هوشمند خواهد وجود که به نوعی ظرفیت شناختی را به سیستم تأمین نیرو اضافه می کند؛ در نتیجه، سیستم می تواند با ایستگاه های واقعی مشارکت یواش تا بازدهی حداکثری در مصرف کارمایه رخ دهد. شرکت سازنده توقع می کند فناوری جدید تا ۱۸ درصد به نفع جویی در مصرف نیرو دستیار می کند. درون چنین روندی، انتشار گازهای گلخانه ای و کربن بوسیله مقیاس چشمگیری کاهش می یابد.



آمار کنونی ادعا می کند راهکار استفاده برق 5G هواوی و China Tower سالانه در هر سایت مخابراتی به میزان ۴،۱۳۰ کیلووات زمانه صرفه جویی خواهد داشت. بوسیله اعتراف دیگر، کاربرد کارمایه ۱،۱۲۵ کیلوگرم کربن کاهش می یابد. به علاوه، راهکار جدید تو زیرساخت 5G هم تأثیر خواهد گذاشت؛ چراکه تجهیزات به کاررفته کوچک تر هستند و توانایی افزودن کردن ظرفیت های جدید 5G را با اضافه کردن حداقل تجهیزات جدید پیاده می کنند. درنهایت، هزینه ی ساخت هر سایت هم دوهزار دلار کاهش می یابد.کاهش مصرف کارمایه مهم ترین عامل زیست محیطی فناوری مخابراتی است

بیش از دومیلیون سایت مخابراتی جدید از سال ۲۰۱۹ تا ۲۰۲۲ در چین ساخته یا بازسازی خواهند شد که با پیاده سازی راهکار 5G هواوی، می توان سالانه ۸/۳ میلیارد کیلووات شایسته کردن برق صرفه جویی کرد. این طور مقداری از نیروی برق، بوسیله اندازه ی مصرف یک سال پاره خانگی داخل ایسلند است. انرژی صرفه جویی شده بوسیله اندازه ی انتشار ۲/۳ میلیارد کیلوگرم کربن خواهد بود که برابر با کربن دی اکسید سالانه ی جذب شده ی ۱۳۰ میلیون درخت می شود. با استفاده از ۱۳۰ میلیون درخت می استعداد داخل مناطقی همچون مغولستان مرکزی یا گانسو، از ۵۸/۷ کیلومترمربع زمین حفاظت کرد.

هدررفت نیروی برق درون تبادل بین مایه ها قدیم مشکلی دشوار داخل سیستم های ارتباطی بوده است. اگر هدررفت انتقالی در سایت تکی به معادل ی ۱ درصد کاهش پیدا کند، ۹۰۰ کیلووات روزگار برق صرفه جویی خواهد شد. راهکار Huawei 5g Power محدودیت های متخصص موجود را کنار می زند و از تقویت هوشمند ولتاژ استعمال می کند. این فناوری هدررفت ثانویه را در جریان انتقال سیگنال به صورت کامل از بین می برد و بازدهی کارمایه کل را ۳ درصد گشایش می بخشد.



فناوری هوشمند هواوی همکاری هوشمندانه ای بین سیستم یخ کننده و برگ اصلی ممکن می کند؛ درنتیجه خنک کنندگی دقیق و ثانیه ای به مقاصد مدنظر ارائه می شود و بازدهی کارمایه بی مو سایت ۵ درصد گشایش می یابد.هواوی برای تأمین صاعقه رله های مخابراتی راهکار هیبرید نمایش می یواش

هواوی داخل فناوری متاخر خود، از طراحی ماژولار بهره می سرما. درون این سیستم، می نبوغ قطعات تأمین نیرو را ازطریق انرژی خورشیدی غصه نصب کرد. به علاوه، از فناوری پیش دامنه MPPT و ماژول های خورشیدی با بازده بیش از ۹۸/۵ درصد در آن ها کاربرد خواهد شد. راهکار متاخر هواوی در مقایسه با روش های سنتی تأمین برق از انرژی خورشیدی، ۳۰ درصد برق خورشیدی بیشتری ارائه می کند و به نوعی بهره وری از نور خور را به حداکثر می رساند. استعمال از انرژی پاک یکی از پایه ای ترین و تأثیرگذارترین روش ها برای نگاهداری از محیط زیست محسوب می شود که در توسعه ی پایدار هم نقش خطیر دارد. Huawei 5G Power با مصرف از نور خورشید به عنوان نسب تغذیه، توسعه ی 5G را با تکیه کنار انرژی پاک به صنعت ارائه می کند.

راهکار هواوی علاوه بر کارمایه خورشیدی، فناوری های هیبرید را اندوه دراختیار مشتریان قرار می دهد تا از انواع باتری برای تأمین نیرو استفاده کنند. مشتریان غول مخابراتی گره می توانند از ترکیب باتری های لیتیومی درکنار باتری های اسیدی سربی باستانی استفاده کنند و به نوعی بهره برداری از منابع موجود نیز برای آن ها بوسیله حداکثر می رسد. درنهایت، هدررفت باتری های اسیدی سربی نیز از بین خواهد رفت و تأثیرات زیست محیطی آن ها غصه بوسیله حداقل می رسد.



با توجه بوسیله جزئیات فناوری Huawei 5G Power، می توان ادعا کرد برگ موجود تو سایت های کنونی بخاطر استفاده در شبکه ی آتی کم قیمت خواهند بود. این غول فناوری چینی تقاضا می کند راهکار تأمین برق زیرساختی را با ایستادگی و نبوغ تکامل بیش نمایش می درنگ. راهکار آن ها باعث جلوگیری از مشکلاتی همچون هدررفت منابع در سایت های مخابراتی و آلودگی های محیطی می شود. درنهایت، درصورت پیاده سازی راهکارهای هواوی و کارسازبودن ادعاها مبنی بر کاهش تأثیرات زیست محیطی، احتمالا بتوان آینده ای مبتنی پیاده شدن 5G متصور شد که حداقل خسارت را به محیط زیست کره ی زمین وارد درنگ.بیشتر بخوانید:میت 40 هواوی احتمالا بوسیله تراشه ۵ نانومتری کرین 1000 مجهز خواهد شدفناوری شارژ بی سیم گوشی های هوشمند فقط جنبه تبلیغاتی نداردشروع قدرتمند هواوی میت 30 در بازار چینمیت X2 هواوی احتمالا همراه با خامه معرفی می شودمیت 30 پرو با کسب امتیاز ۱۲۱، به صدر جدول برترین های DxOMark رفت

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین وبلاگ ها

آخرین جستجو ها