شاید شنیده باشید که تشکر جهت ابتلابه سرطان می شود یا پیشرفت آن را تند برنده می کند. از بعضی لحاظ این گفته حساب دان است. داخل ادامه به این مسئله می پردازیم که مصرف تشکر چه تأثیری روی ابتلابه عطارد و پیشرفت آن دارد و باید چه نکاتی را در رژیم غذایی خود تو دیدن داشته باشیم. حتما بخوانید:پیشگیری از سرطان با مصرف ۱۳ خوراکی سالمفولیک اسید؛ ۱۷ ماده غذایی برای پیشگیری از عطارد و نقص تن نوزادراههای پیشگیری از سرطان چیست؟

هریک از سلول های بدن برای تولید انرژی از قندخون (گلوکز) مصرف می کنند. ولی سلول های سرطان زا حدود ۲۰۰ برابر بیشتر از سلول های طبیعی و سالم گلوکز کاربرد می کنند. گلوکز مصرفی در تومورهایی که داخل سلول های نازک و مسطح (پولکی لباس) شش ها شکل می گیرند، حتی از این میزان همچنین بیشتر است. این سلول ها به مقادیر بسیار زیادی از قند نیاز دارند تا بتواند سوخت لازم برای رشد خویشتن را تأمین کنند.

قند موردنیاز سلول های بدن فقط از دسرهای خوشمزه یا نوشیدنی های شکلاتی و شیرینی که مصرف می کنید، تأمین نمی شود و غذاهایی که روزانه مصرف می کنید نیز دارای قند هستند. قند درون موادغذایی ذیل نیز حیات دارد: میوه ها (فروکتوز) سبزیجات (گلوکز) محصولات لبنی (لاکتوز) کربوهیدرات ها مانند نان، پاستا و برنج

با ایستا کردن مصرف این موادغذایی چه اتقافی می افتد؟ آیا موجب یواش شدن روند صعود سرطان می شود یا اصلا اجازه نمی دهد که بوسیله سرطان مبتلا شوید؟

تاکنون شواهد چندانی بوسیله مشت نیامده است که نشان بدهد رژیم غذایی کمتر قند یا کمینه کربوهیدرات، احتمال ابتلابه عطارد را کاهش می دهد. البته یک استثناء وجود دارد و آن نیز سرطان مری است. مری مجرایی است که گلو را به معده همواره می بطی ء. اخیرا مطالعه ای نشان داده است که کاربرد تشکر و نوشیدنی های شیرین شده می تواند ظن ابتلابه عطارد مری را تا ۷۰٪ یا بیشتر افزایش دهد. آیا عامل اصلی، چاقی است؟



بسیاری از متخصصان و مؤسسه ها از جمله هیئت قانونگذاری سرطان آمریکا (American Cancer Society) و مؤسسه ملی سرطان (National Cancer Institute) احتمال نمی کنند که شکر انگیزه ابتلابه سرطان می شود. به گفتهٔ آنها مشکل اصلی، چاقی است. سلول های چربی، پروتئین های التهابی را آزاد می کنند که آدیپوکین (adipokine) نام دارند. این پروتئین ها می توانند به DNA آسیب برسانند و تو نهایت موجب خلق تومور شوند. هرچه سلول های چربی بیشتری داشته باشید، میزان این پروتئین ها نیز در بدن شما بیشتر خواهد حیات. اضافه کمیت یا چاقی، شما را در معرض ابتلابه دست کم ۱۳ نوع سرطان، از جمله سرطان سینه، سرطان کبد و سرطان روده بزرگ قرار می دهد. آیا مجرم اصلی، سپاسگزاری است؟

تعدادی از متخصصان عقیده دارند که خود سپاسگزاری موجب ابتلابه سرطان می شود، نه چاقی ناشی از آن. یکی از این متخصصان، پژوهشگر برجسته در زمینهٔ سرطان، دکتر لوئیس کنتلی (Lewis Cantley)، مدیر مرکز عطارد Meyer در پزشکی وایل کرنل (Weill Cornell Medicine، واحد تحقیقات پزشکی و مدرسهٔ پزشکی دانشگاه کرنل) تو نیویورک است.

کنتلی عقیده دارد که چندی از سرطان ها به دلیل سطوح بالای انسولین ایجاد می شوند. انسولین هورمونی است که مقیاس قند خون را کنترل می یواش. او می گوید که پژوهش او نشان می دهد بالا وجود داشتن سطح انسولین می تواند سبب سرطان شود و آنچه سطح انسولین را اوج می برد، سپاس است.» طبیب کنتلی بوسیله هیچگاه اسکناس شکر کاربرد نمی کند، زیرا عقیده دارد که رابطهٔ میان شکر و سرطان، مشخص و فاش است. چه موادغذایی ای استعمال کنیم؟

حتی اگر اندیشه می کنید که شکر نمی تواند جهت سرطان شود، باز تیمار بهتر است که شکر کمتری مصرف کنید. پژوهش ها نشان می دهد که حداکثر میزان مصرف روزانهٔ تشکر تو ن ۶ ملاقه چای خوری و در مردان نیز ۹ قاشق چای خوری است. البته بیشتر مردم در امریکا حدود ۲۲ قاشق چای خوری درون روز تشکر مصرف می کنند؛ یعنی مصرف سپاس آنها درون طول سال حدود ۵۹ کیلوگرم است. کنتلی می گوید این یعنی بسیاری از مردم آمریکا قدیم سطح انسولین فوقانی دارند و این مسئله سربزرگی ابتلابه سرطان در آنها را بالا می برد.

دکتر Peiying Yang، پژوهشگر سرطان و استادیار در مرکز سرطان ام.دی. اندرسون (M.D. Anderson) در هیوستون تگزاس نیز با این دیدن موافق است. او می گوید: بوسیله نظر من م نادیده است که کاهش کاربرد شکر علت کاهش خطر ابتلابه سرطان نشود. کاملا منطقی است که مصرف قندهای افزوده شده ای مثل شربت ذرتِ (corn syrup) دارای فروکتوز پشته در نوشیدنی های بدون الکل، چای های شیرین شده، نوشیدنی های ورزشی و موادغذایی فرآوری شده و نیز شکلات ها، بیسکویت ها، بستنی و غلات صبحانهٔ شیرین شده را محدود کنیم.»

دکتر یانگ درون پاسخ به این پرسش که آیا مصرف میوه ها اشکالی ندارد (بجهت بسیاری از میوه ها فروکتوز بالایی دارند) می گوید: مصرف میوه ها بوسیله عنوان اندکی از رژیم غذایی طبیعی اشکالی ندارد. ولی میزان مصرف دشت ها باید کمتر از سبزیجات باشد. چنانچه مقیاس مصرف توصیه شدهٔ علیه و سبزیجات، ۵ مرحله در روز باشد، دست اندک باید ۳ وعدهٔ آن دربرگیرنده سبزیجات باشد.» مراقب چه مواردی باشیم؟



کنترل و پیگیری طولانی قندی که استعمال می کنید، بسیار دشوار است. در مقابل قند در خوراکی هایی وجود دارد که هرگز انتظارش را ندارید، خوراکی هایی مانند سوپ، سس سالاد، کره بادام زمینی، ماست، سس کچاپ، سوپ واحد فشار هوا دوسر فوری، شیر مغزها (مانند شیر بادام) و هات داگ. در بیشتر موارد روی برچسب این خوراکی ها حتی نامی از شکر (ساکاروز) نیز آورده نمی شود.

م از ۶۰ نام برای شکر و قند افزوده شده وجود دارد. بعضی از این اشتهار ها قرین مالتوز، دکستروز و گلوکز به اوز» ختم می شوند. بوسیله طور کلی باید مراقب موارد زیر نیز باشید: شهد ثمر نوشابه یا شهد ذرت، برنج و درخت افرا انگبین ملاس (Molasses، عصاره ای غلیظ، تیره و چسبناک و محصولی جانبی درون روند تهیهٔ شکر از چغندرقند یا نیشکر) شیره خواه انگبین آگاوه (Agave)

ممکن است که این انگبین ها سالم زیرفون از ساکاروز به رویت برسند، اما همهٔ آنها برای سلول های بدن صرفا شکر هستند. درون ادامه بخوانید: راههای پیشگیری از سرطان چیست؟

مقالات صوتی مجموعه صوتی رژیم و تناسب جثه با نکات ورزشی و تغذیه ای این مجموعه، اندامی متناسب و جذاب داشته باشید.

17000تومان 14000تومان مشاهده دشت

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین وبلاگ ها

آخرین جستجو ها